Telenor bredband via fiber & omdöme

Telenor är en intressant operatör då man köpte upp välkända Bredbandsbolaget. Numera erbjuder Telenor bredband via fiber, ADSL och mobilt bredband vilket gör att de allra flesta kan få Telenor ifall man så önskar. Gillar man TV så är Telenor riktigt bra på fiber-tv och kvaliten är på topp när det går över fiber.

Tittar man på Trustpilot på Telenor så ser betygen riktigt tråkiga ut, men då skall man tänka på att det främst är ett klagomålsplank och tittar man på andra operatörer som Telia så ser det även då dåligt ut. Tittar man på andra externa sajter så ser man istället att Telenor faktiskt är ett riktigt bra val av bredband och fiber.

Nu är detta ingen recension men för att ge ett omdöme så tycker vi Telenor är ett självklart val när man väljer bredband via fiber. Du kan räkna med ett robust bredband med fina prestanda till ett schysst pris. Enda anledningen att välja något annat är för att man får ett så pass mycket bättre erbjudande.

Men när det kommer till erbjudanden så är det sällan konkurrenterna slår Telenor, nykunderbjudanden på bredband brukar vara fantastiskt bra! För att se erbjudande och priser för din adress, besök Telenors hemsida.

Se Telenors erbjudanden här