Bredbandsbolaget Fiber

Bredbandsbolaget var en av de första och större fiberoperatörerna i Sverige. Numera är man en del av Telenor och varumärket Bredbandsbolaget är skrotat. När Bredbandsbolaget kom så var man oerhört populära eftersom man erbjöd fiber till ett bra pris och på sin tid hela 10 Mbit.

Bredbandsbolaget var ett perfekt val för dig som hatade störningar då man hade ett väldigt stabilt nät, detta kunde jämföras med konkurrenter som körde ADSL och där man fick räkna med en och annan störning i princip dagligen.

På senare tid så utökade Bredbandsbolaget sitt erbjudande och bland annat så börjande man erbjuda TV via fiber och tjänsten stream TV. Genom att använda stream TV så kunde man streama alla sina kanaler till mobilen men även Apple TV. Under ett kort tag så hade man även vissa samarbeten med Viaplay.

Något som var bra med Bredbandsbolaget var även att de på slutet erbjöd fiber för de som bor i villa, dvs villafiber. Det innebar att man dels kunde få fiber från Bredbandsbolaget direkt eller via öppen fiber och de flesta stadsnät.

En annan sak som var populär med Bredbandsbolaget var att man fick låna router gratis under sin tid som kund oavsett ifall man skaffade fiber eller ADSL. Denna router med WiFI som ibland innehöll modem (ifall man hade ADSL) var vanligtvis ganska bra i jämförelse med konkurrenters routrar vilket gjorde Bredbandsbolaget till ännu populärare val.

Utöver en bra router så var även Bredbandsbolaget väldigt lätta att komma igång för att aktivera bredband så behöver man endast gå in på deras portal aktivering.bredbandsbolaget.se där man körde igång bredbandet. Normalt tog det några minuter och så kunde man börja surfa.

Bredbandsbolaget var av många väldigt omtyckta då man hade ett bra erbjudande för både privatpersoner och företag. Visserligen körde Bredbandsbolaget med bindningstid för de flesta kunder men då de erbjöd ett bra pris och en stabil tjänst så var det troligtvis få som klagade över det.

Detta får avsluta får lilla recension av Bredbandsbolaget! Är du intresserad av Bredbandsbolaget och deras tjänster så är det bara att skaffa bredband från Telenor då det är Bredbandsbolaget men under ett annat namn.