Tele2 bredband via fiber & omdöme

Tele2 är en välkänd operatör inom fiber och bredband speciellt efter deras uppköp av Comhem. När det kommer till pris så har detta ökat hos Tele2 på deras bredband efter uppköpet av Comhem även om marginellt, samtidigt tycks även kundtjänst ha blivit bättre.

Idag så erbjuder Tele2 bredband via fiber, kabeltv och mobilt bredband. Generellt kan man säga att Tele2 som operatör är snäppet dyrare än de flesta men i samma liga som Telia och Telenor. Det gör att letar du efter lägsta möjliga pris så är Tele2 troligen inte operatören för dig.

Den stora fördelen med Tele2 är tillgängligheten, man finns i de flesta stadsnät och öppna fibernät i Sverige och skulle man saknas så erbjuder man troligen mobilt bredband på platsen. Det innebär att det i princip alltid är möjligt att beställa bredband från Tele2.

Men vårt omdöme av Tele2 blir ändå att vi tycker det finns bättre alternativ. Även om Tele2 vill stå för hög kvalité så saknar vi lite det lilla extra som motiverar ett något högre pris. Men skulle du hitta ett riktigt bra erbjudande på Tele2s hemsida vilket händer då och då så kör! Du kommer inte ångra dig om du väljer Tele2, men för ordinarie pris tycker vi det är värt att se på alternativ.

Se Tele2s erbjudanden här