Utsikt bredband

Utsikt bredband är ett fibernät man kan ansluta sig till ifall man bor i Mjölby, Linköping, Katrineholm, Stångåstaden, Väderstad, Björnvik och närliggande områden. Utsikt ansluter villor, lägenheter, företag och även studentbostäder till sitt nät. Så är man student i dessa städer så är det fullt möjligt att man är ansluten till Utsikt bredband.

Utsikt bredband är ett öppet fibernät vilket innebär att du som är ansluten sedan kan välja mellan fler än 20 fiberoperatörer för ditt bredband. I fibernätet erbjuds även TV och telefoni. I dagsläget så kan du få upptill 10 000 Mbit/s i utsikts fibernät men det kräver generellt då att du kontaktar Utsikt för att få det uppgraderat, mer vanligt är att max är 1000 Mbit/s.

Har du problem med driftstörningar hos Utsikt så går de att följa på Utsikt bredbands hemsida, viktigt är dock att tänka på att felanmälan görs till din internetleverantör. Det är alltid även en god ide att kontrollera din internetleverantörs driftinformation innan felanmälan.

Det går att skaffa bredband när man är ansluten hos Utsikt via deras kundportal och tjänsteguide men vi rekommenderar istället att du jämför bredband direkt på internetleverantörernas hemsidor. På så vis kan du vara säker att ta del av de senaste erbjudandena direkt från internetoperatörerna.

Vet du inte vilka bredband som är bra så finns flertalet av nedanstående bredband i Utsikts fibernät. För att se aktuella priser och erbjudanden så trycker du på ett bredband nedan och anger din adress.