Bredbandsabonnemang via fiber

När man har fiber så kan man ofta välja många olika bredbandsabonnemang vilket är trevligt. Även om tekniken är den samma så kan själva abonnemangen skilja sig en del i både pris och kvalitet.

Det första du bör fundera över när du jämför bredbandsabonnemang via fiber är vilken hastighet du behöver. Rent behovsmässigt så brukar vi säga att 50 Mbit/s per person ett bra riktmärke. Det innebär att är man en familj på 4 personer så bör man välja minst 200 Mbit/s.

Sedan ifall man laddar ned mycket stora filer t.ex. för att man jobbar hemma så kan det vara värt att välja de snabbare hastigheterna. Jobbar man inom media så kanske man laddar ned stora filer på flera GB och då kan det vara värt att välja 1000 Mbit/s ifall man vill att det skall gå snabbt.

När du väl kommit fram till vad som är rätt hastighet för dig så är det dags att välja en operatör och då är vår sida till hjälp. För att se om du kan ha en operatör så behöver du besöka respektive operatörs hemsida och fylla i din adress. Då får du upp specifika priser för just din adress och eventuella erbjudanden.