Arkaden bredband & omdöme

I Sundsvall så finner vi Arkaden som erbjuder bredband. Men man erbjuder inte endast bredband i Sundsvall utan man finns i flertalet öppna nät och stadsnät runt om i Sverige. Man kallar sig själva för den hyggliga fiberleverantören och har ett ganska bra utbud.

För dig som tycker det är svårt att komma igång så finns möjlighet att få installation av router för 500 kr och behöver du ett säkerhetspaket som skyddar dig mot virus och annat dumt så erbjuder man löpande abonnemang på F-Secure.

Hastighetmässigt så erbjuder man från 10/10 till 1000/1000 vilket gör att det finns en hastighet för alla oavsett om man bor själv eller är en större familj med många användare. Positivt är även att de inte har någon bindningstid och uppsägningstiden är bara 1 månad.

Som ny kund så slipper du även startavgift och får faktiskt halva priset i 3 månader. Så ganska hyggligt som Arkaden säger själva. För att se priser och erbjudanden för din adress så behöver du besöka Arkadens hemsida då de varierar beroende på var du bor.

Vårt omdöme av Arkaden är att det är ett bra alternativ som ligger helt okej prismässigt och erbjuder ett stort utbud av bredband, men precis som alltid bör du jämföra med fler fiberoperatörer innan du gör ditt val.